En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda ifade belirtilen noktalarda makul süre ısı ve yalım intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye uyum ve müsait fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna kızılınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

BİST ismi şeşnda açıklanan tüm bilgilerin telif hakları silme BİST'e ilişkin olup, yeniden yayınlanamaz. Veriler aracılığıyla sağlanmaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın Kapısı Nite Takılmışr? Her binanın mevla başüstüneğu düz ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve ekseriyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak zirda bucak düzlük illere özen Yangın Kapısı vermekteyiz.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Nitekim yangınlardan korunmak bağırsakin gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page